zaterdag 6 september 2014

Vrije teksten

Wij schrijven vaak vrije teksten in de klas. We mogen helemaal zelf kiezen waar die over gaan. Hamza schreef deze week een verhaal over de school, en Zoé maakte een verhaal bij een tekening die de juf toonde. Ik ben erg trots. Wat een mooie teksten! Ik ben al benieuwd naar de volgende.

School is terug. 
De school is al aan het beginnen we gaan ons goed amuseren denk ik. Bijna iedereen is weg. Gewoon Carlos, Luca, Rashaad, Nabil, Zakaria en ik zijn er nog. We zijn ook schoolverlaters nu. Toch leuk.
Hamza 

Hey wat gaan we dit jaar doen? We zullen naar zee gaan. Ja dat is een goed idee. Hoeveel weken gaan we gaan? Voor 1 week. Oke dat is goed. Vanaf de 15de tot en met 21. Maar vijftien is morgen al dan moeten we vandaag kuisen en vragen wie onze poes komt eten geven ja dat is juist ik zal het aan mijn mama vragen ja oke dan. Kom nu gaan we de valiezen maken. Gaat het daar goed weer zijn? Ik zal een lange broek mee pakken. Zeg ik heb maar één valies nodig. En jij hebt er al honderd mee. We gaan maar voor een week en niet voor 2 maanden. Ja dat weet ik, maar ik moet alles meepakken. Ja dat zie ik. Moet je niet nog 10 valiezen maken? Nee nu heb ik er genoeg of moet ik er nog 2 maken? Het is goed zo, je hebt er al genoeg mee het is goed zo. Ah, oke ik zal stoppen met valiezen maken. Dank u maar dat gaat niet in de auto. Einde.
geschreven door Zoé

1 opmerking: